Meer informatie 

Super dankuwel voor het boeken van een smashsessie , hier kan je alvast meer info vinden.

Hoe gaat een smashsessie in zijn werk 

- Allereerst maken we enkele foto’s van het kindje in de setting maar zonder de taart/spaghetti/donuts

- Om vervolgens de suprise erbij te halen. Doch kan het gebeuren dat  de eigenlijke sessie geen succes is waarbij we dus zeker rekening mee houden.

- Daarom gaan we tot slot ook nog gezellig in een badje met eventueel fruit / bloemen (dit kan ook apart geboekt worden). Dit badje zal gevuld zijn met lauw water en eventueel badschuim voor baby’s, gebruiken jullie liever jullie eigen badschuim dan kan dit ook (waterbadje enkel voor de medium en melkbadje enkel voor de large )

Tips 

  • Hou er rekening mee dat elk kindje anders reageert op de taart/donut/spaghetti , ook al maakt u kindje er geen probleem van thuis dat zijn of haar handen vuil zijn. Doch kunnen ze in de studio met de taart/donut/spaghetti anders reageren.

 

  • Breng altijd een lepel of koekjes mee die ze graag eten , deze verstoppen in de taart/donut/spaghetti kan al veel wonderen verrichten .

 

  • Laat ook alvast u kindje eerst wat wennen aan de taart/slagroom.

 

  • Neem ook zeker de tijd om je kindje te laten gewennen aan de setting. Neem gerust wat speelgoed mee en laat het maar even spelen. We beginnen pas van zodra je kindje er klaar voor is.

  • Ook muziek kan vaak helpen als afleiding , ik heb dus zeker en vast ook telkens mijn tablet binnen handbereik, maar je mag ook zeker u eigen muziek meebrengen.

 

  • Je zal ook zeker en vast merken dat tijdens de sessie het kind vooral aandacht zal hebben voor de taart , waardoor er minder snel zal gelachen worden. Lachfoto’s zullen dan ook vooral gebeuren tijdens de presmash of in het badje.

Soorten taarten 

Hier kan je alvast de soorten taarten terug vinden , laat me zeker je voorkeur weten of als je zelf een taart in gedachten hebt ? Dan kan dit vanaf het maxi pakket