WAT NU IK GEBOEKT HEB ? 

Wat leuk je een fotosessie hebt geboekt  !

Graag leg ik je werking van een shoot eventjes uit

1. Ik heb een datum gekozen en het formulier ingevuld

Van zodra ik het formulier ontvangen heb stel ik de voorschotfactuur op , deze zal je ontvangen per mail waarbij ook de info staat over de gekozen shoot.

2. Na het betalen van de voorschotfactuur

 

Nat het betalen van de voorschotfactuur ligt jullie shoot voor 100 % vast. En zijn jullie dus zeker van een plaatsje in mijn agenda. 

3. De week van de shoot 

In de week van de shoot ontvangen jullie een bevestigingsmail met alle nodige info m.b.t. de shoot maar ook mijn persoonlijke gegevens in geval van nood. 

Bij deze mail ontvang je ook de vervolgfactuur en nog wat praktische info 

voor wat na de shoot. 

4. De shoot zelf 

De shoot zelf kan doorgaan op locatie of in de studio zelf , de shoottijd hangt af van persoon tot persoon . Ik reserveer per shoot een tijdsslot van één uur, dit kan echter uitlopen of kan zelf ingekort zijn . Dit afhankelijk van hoe de shoot verloopt. Wanneer je kindje in het begin wat onwennig is nemen we hier zeker de tijd voor. 

De dag zelf ontvang je ook nog een smsje met nog eens een reminder van de plaats en praktische informatie. Maar zo heb je ook zeker mijn nummer in geval je deze nodig hebt. 

5. Na de shoot 

Na de shoot ontvang je binenn de 72 uur een preview via sociale media (indien dit van toepassing is) en kan je vervolgens nog een leuk cadeautje winnen. Ook ontvang je nog een mailtje met de praktische info hoe alles nu verder verloopt. 

6. Jullie foto's zijn bewerkt 

Na de shoot ga ik zo snel mogelijk aan de slag om jullie selectie te bewerken , doch moeten jullie op een levertijd van drie weken rekenen. 

Van zodra de selectie bewerkt is, ontvangen jullie opnieuw een mailtje met de inloggegevens om de foto's te beijken via jullie persoonlijke gallerij hier op onze site en een kort overzichtje van wat er in jullie pakket zat. 

Bijbestellen van foto's is ook altijd mogelijk , alsook het aankopen van de volledige gallerij .

7. Mijn foto's zijn gekozen 

Van zodra ik jullie selectie ontvang, krijg je bij het pakket basic de foto's digitaal doorgestuurd via wetransfer. Bij het pakket MAXI zal het album besteld worden en zal ik bij ontvangst het pakketje opmaken inclusief de gekozen foto's op usb-stick. 

Jullie kunnen dan vervolgens  kiezen of je het pakketje komt ophalen (vaste tijdstippen en gratis) of ik het eventueel mag verzenden (prijs vanaf 5,70 € ) 

8. Mijn pakketje is verzonden 

Ziezo jullie pakketje is verzonden en zal weldra bij jullie in de bus zitten.

Ik wil jullie alvast bedanken voor het vertrouwen en veel plezier met de foto's ! 

Heb je toch nog vragen ? Stuur gerust een berichtje via de chat ! 

Liefs

Eline