Hey There

Ik ben Eline , een bezige bij van 31 jaar die geobsedeerd is door alles wat met fotografie te maken heeft.

Daarom wil ik graag samen met jullie al jullie mooiste momenten vastleggen. Lees zeker verder en kom nog meer over mij te weten !

Leer me kennen 

Ik ben Eline en ik woon al enkele jaren samen met mijn partner Dominic in het mooie Steenhuize-Wijnhuize (Oost-Vlaanderen).

 

Ik heb een fantastische stiefzoon en ben trotse pawparent van Bruce (hond) en Yuttah (kat).

Mijn activiteit als fotografe onder de naam “Eline Du Mongh Photography” doe ik in bijberoep, aangezien ik daarnaast een fulltime job heb in een boekhoudkantoor.

Door deze twee jobs te combineren heb ik ook afwisseling in mijn dagelijkse leven. Enerzijds ben ik bezig met cijfers en anderzijds kan ik mij creatief bezighouden.

 

Het ene uur ben ik bezig met cijfers en het andere uur denk ik na over welke shoot ik kan organiseren. Mijn creativiteit kan ik dan ook ten volle kwijt in mijn fotografie. Ik denk al na over de volgende shoot 😉.

Ik ben opgegroeid in het hartje van de Vlaamse Ardennen (Brakel), waar ik ook op de schoolbanken heb gezeten. Daarna heb ik Handel gestudeerd in Ninove.

Na de richting Handel ben ik psychologie gaan studeren, aangezien dit onderwerp mij wel kon boeien en ik daar ook interesse in had. Deze studie heb ik dan ook gecombineerd met een avondopleiding fotografie in het PCVO in Oudenaarde. In februari 2013 ben ik dan ook afgestudeerd voor de richting Fotografie.

Aangezien ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging ben ik in 2014 gestart met de avondopleiding HBO5 Accountancy-Fiscaliteit in Oudenaarde. Dit was ook de stap naar mijn huidige fulltime job als boekhouder.

Ondernemen is niet zomaar aan iedereen gegeven, ook ik heb dit moeten leren. Vroeger was ik onzeker en verlegen, maar de passie en de drive om meer te doen met mijn hobby als fotografe heeft mij de stap doen zetten om “Eline Du Mongh Photography” op te starten.

Ik wil leuke en spontane beelden van jullie maken en dit allemaal in een ongedwongen sfeer. Het is de bedoeling dat jullie voor altijd een leuke en blijvende herinnering hebben. Zodat de herinnering van generatie op generatie kan doorgegeven worden.

Momenteel is “Eline Du Mongh Photography” gegroeid tot een onderneming die ik met hart en ziel ondersteun. Waarbij mijn stijl vooral gericht is op kinderen, gezinnen en huisdieren.

Wil je graag wat meer info of wil je verder kennismaken? Dan nodig ik je graag uit voor een gezellige wandeling in de Vlaamse Ardennen of zit je liever binnen dan kan dit ook in mijn eigen gezellige fotostudio.

Liefs,

Eline

Gsm

0472/71.81.33

Email 

Follow

  • Facebook
  • Instagram