top of page

2022 het jaar dat alles veranderde .

Het jaar 2022 is intussen achter de rug en we zijn reeds vertrokken voor een nieuw hoopvol, leerrijk, mooi fotografiejaar. Maar dat nieuwe jaar doet ons ook terugkijken naar het afgelopen jaar. En daarover gaat deze nieuwe blog met een verrassende wending.


2022 was voor mij een heel bijzonder, mooi, emotioneel, liefdevol jaar maar ook een jaar met veel hindernissen.


Een jaar waarin ik wou stoppen met mijn fotografie opdat ik de vreugde kwijt was.

Echter door het aangaan van een coachingstraject vond ik de vreugde terug en heb ik mijn zaak een nieuwe draai gegeven, een nieuw logo-site-stijl en Eline Du Mongh Photography 2.0 was geboren.


Mijn 2022


Terug vol enthousiasme vertrok ik weer voor een nieuwe reis samen met jullie. In 2022 heb ik echter ook gekozen voor persoonlijk geluk !


Zo trouwde ik met mijn liefje , was ik nu ook officieel plusmama van een geweldige zoon.

En konden we weer wat verbouwingswerken aan ons huisje verwezenlijken.

Naast dit alles had ik er ook voor gekozen om ook een grote hindernis over te gaan in 2022 en had ik besloten om een medische ingreep te ondergaan welke mijn leven positief zou veranderen en vooral mijn gezondheid.


Want een gezondheid hebben we er maar één van dus laten we daar dan extra zuinig op zijn.

Echter heeft deze periode van verplichte rust me ook doen beseffen dat voldoende ontspanning ook aan de basis ligt van je goed voelen fysiek en mentaal.


Maar wat nu ?

Hierdoor had ik besloten dat ik vanaf 2023 die balans meer ging bewaren en meer ging genieten van de vrije tijd en ontspanning in plaats van enkel maar te willen “ rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan “ (lees mijn vorige blog ).


2023 het jaar voor een nog sterkere en betere Eline Du Mongh Photography

De laatste dagen/weken heb ik dan ook even terug geblikt over 2022 en nu ik terug herboren ben zowel fysiek als mentaal heb ik nog een laatste besluit genomen.En dat besluit is !


En dat besluit is dat ik in 2023 geen nieuwe birthdaypleasure’s meer ga aannemen. Diegene welke nu nog op de agenda staan ga ik vol enthousiasme aannemen en met heel veel plezier voor jullie vastleggen.


Echter past deze tak van fotografie

niet meer in mijn stijl. Ik heb dit dan ook niet op één dag beslist want 2 jaar geleden was dit mijn favoriete dienst welke ik had.


Echter ben ik nu zo verliefd op de stijl en progressie die ik dit jaar gemaakt heb dat ik mijn gevoel moet volgen. Dus voorlopig zeg ik birthdaypleasure even vaarwel … wie weet mis ik het zo erg binnen paar maanden dat ik er toch een draai aan kan geven zodat het alsnog in mijn 2.0 versie past.


Vervolg

Vanaf 2023 zullen mijn diensten er dus even anders uit zien maar qua prijzen zal er niks veranderen .

Dat gezegd zijnde wil ik tot slot jullie nog eens extra in de verf zetten ! Jullie die mij door dik en dun steunen en altijd in mij geloven !!


Dankjewel jullie zijn gewoon zo fantastisch. Hierbij sluit ik dus mijn laatste


blog voor 2022 af en kijk ik met veel liefde terug op een mooi maar bijzonder speciaal 2022 .


Ik heb voor 2023 maar één wens dat ik dit nog heel lang mag verder doen , gewoon dan een beetje anders .


Dankjewel om allen deel uit te maken van mijn 2022.
Happy new year en tot volgend jaar.


Veel liefs

Eline x


Comentarios


bottom of page