top of page

Eline Du Mongh Photography make overOp een van die vele dagen dat ik in november thuis zat na een voetoperatie besefte ik dat ik mijn zaak onder handen wou nemen. En nu denk je misschien maar allei Eline , je deed zo je best waarom alles veranderen ? Wel het antwoord is simpel. Ik wou terug plezier krijgen in dat wat ik toch wel super graag doe. En dat is het maken van tastbare herinneringen voor andere mensen.


En toen begonnnen we aan de make over


Een eerste keer ik dit gevoel kreeg was tijdens de tweede lock-down van 2020 , ik besefte dat ik al enkele maanden of misschien zelf al enkele jaren op automatische piloot aan het leven was . Werken in hoofdberoep / mijn huishouden / werken voor mijn zaak. En daarbuiten was er weinig tot geen ruimte voor ontspanning of zelfzorg.


En net dit gevoel zorgde ervoor ik moest op de alarmknop duwen en denk van wat wil ik nu, op dat moment heb ik al een eerste grote wijziging doorgevoerd. Zo werden er vanaf dan geen evenementen of huwelijken meer aangeboden.


Maar toch was het niet genoeg


Na de eerste make over ging het terug wat beter met die "negatieve" gevoelens , echter duurde het niet lang of ik voelde me weer geduwd in een doosje die moest voldoen aan iedereen maar niet aan haar eigen.


Gedurende de maanden die vorderde kwam ik vaker foto's tegen van collega's of online in zoekbrowsers die echt mij deden genieten en waar ik naar op keek. En toen wist ik het waarom zou ik niet "herbeginnen" en enkel nog maar die reportages maken met mijn eigen stijl die mij doen genieten.


Maar ook waarbij ik achteraf foto's kan aanbieden die je doen wegdromen.


En daarbuiten was er weinig tot geen ruimte voor ontspanning of zelfzorg..

En toen ik in november een ingreep moest ondergaan was dit het ideale moment tijd te nemen tot zelfreflectie. En kijken wat wil en naar waar wil ik . Intussen zijn we mei en kan ik zeggen dat ik het plezier in het maken van foto's terug gevonden heb. En dat allemaal door deze grote stap te ondernemen.


Uiteraard zal het weer onderaan de ladder beginnen zijn en moeten jullie open staan voor deze nieuwe stijl. Maar ik ben er zeker van , opdat ik hier voor 100 % achter sta dat jullie me nu ook nog gaan steunen.Tot hoors


Eline

Comments


bottom of page