top of page

Waarom ik in 2023 meer aan mezelf ga denken.

Jullie zagen het misschien al verschijnen in diverse posten op sociale media.


Maar vanaf 2023 heb ik een vaste agenda die minder flexibel zal zijn dan de voorgaande jaren.


Wilt dit zeggen dat ik nu minder beschikbaar ben voor fotoreportages , neen zeker en vast niet!


Ik heb er enkel dit jaar voor gekozen om meer balans te vinden tussen werk en privé.


Want wanneer ik meer tijd heb voor mijn gezin/familie en vrienden zal ik ook meer ontspannen zijn.

Wat dan weer voor positieve energie zorgt op fotografie vlak.


Balans vinden tussen werk en privé


Jullie weten het misschien nog niet maar naast mijn fotografiezaak werk ik tijdens de week ook nog fulltime voor een boekhoudkantoor als boekhoudster. Dit samen met mijn fotografiezaak zorgt ervoor ik in de week best wel 50 tot 60-tallen uren aan het werk ben.


Hierdoor had ik nog weinig tijd over voor mijn gezin/familie en vrienden. En daar wil ik dit jaar verandering in brengen. Ik wil namelijk niet meer moeten zeggen tegen familie of vrienden ik dan niet kan daar ik shoots heb.

Wat velen niet weten is namelijk, dat ik de voorbije jaren slechts enkele vrije weekends had genomen voor mij zelf

(lees : 3 vrije weekends/jaar). Alle andere weekends had ik shoots, of waren vrij gehouden om te renoveren, belangrijke prive afspraken.


Gevolg ik voelde me vaak moe / prikkelbaar , niet opgeladen waardoor ik soms er tegenop zag om jullie foto's te maken. En dat is net iets wat ik niet wou toelaten dat ik dit werk met tegenzin zou beginnen doen.


Na 2 weken verplichte rust door een medische ingreep deze zomer had ik eindelijk de tijd om na te denken wat ik nu echt graag wou . En dat is nog meer groeien met mijn fotografiezaak maar dan op mijn eigen tempo en helemaal hoe ik het wil .


Wat betekent dit nu concreet voor jullie .


Voor jullie betekent dit dat ik op dit moment mijn agenda heb open gezet tot en met 30.06.2023.

En dat ik er voor gekozen heb om iedere maand 2 vrije weekends te plannen zodat ik deze kan gebruiken voor

te ontspannen met mijn gezin / familie of vrienden.


Tijdens deze vrije weekends zal ik dan ook maar beperkt beschikbaar zijn voor te beantwoorden van berichtjes/mailtjes.


Tijdens de werkende weekends voorzie ik nu 2 tot 3 plaatsen om te shooten en kunnen jullie ook de volledige dag boeken (vroeger was dit niet het geval).


Voordeel zal zijn dat ik hierdoor de levertermijn van shoots kan inkorten naar 7-14 dagen in plaats van 14-21 dagen. Doordat ik minder weekends in plan voor shoots heb ik hierdoor ook meer tijd 's avonds in de werkweek voor het bewerken van al jullie foto's.


Communicatie i.v.m shoots.

Ook de communicatie i.v.m. shoots zal vanaf 2023 een beetje anders verlopen. Zo zullen de shoots enkel nog maar kunnen geboekt worden via de online agenda en niet meer via sociale media . De kans er via sociale media fouten kunnen gebeuren is namelijk groot.


Ook de communicatie voor / tijdens en na de shoots zullen vanaf nu enkel maar verlopen via mail.

Zo kan ik een duidelijk overzicht bewaren van wat ik reeds heb bezorgd en wat niet. Ook dit zorgt ervoor ik meer balans tussen werk en privé kan vinden.


Dit brengt met zich mee dat ik jullie zo nog meer ten dienst kan zijn .


Vrije data tot en met maart 2023

Zodat jullie zeker zijn van een plaats, deel ik alvast via sociale media regelmatig mijn vrije data voor de komende maanden.
Ik zal er namelijk ook meer op toe zien dat vol , vol zal zijn. In het verleden deed ik er namelijk nog alles aan om toch iedereen blij te maken en alsnog ze een shoot te kunnen bieden. Hierdoor verzette of annuleerde ik soms prive afspraken. Of gaf ik een vrij weekend op.


Vanaf 2023 ga ik er op toe zien dit niet meer gebeurd , mijn gezin verdient namelijk een vrouw en plusmama die aanwezig is en waarbij we ook eens een weekendje weg kunnen. Of al is het maar om mijn huishouden niet rap rap te moeten doen.


Dankjewel voor jullie begrip !


Tot slot wil ik jullie bedanken

Tot slot wil ik jullie inderdaad bedanken omdat jullie allen blijven geloven in mij !

Hierdoor kan ik blijven doen wat ik eigenlijk het liefst doe. Deel uitmaken van jullie

wondervolle momenten. En samen deze vast leggen voor de rest van jullie leven.


Bij deze wens ik jullie alvast een prachtig eindejaar en dat we hopelijk elkaar in 2023 mogen terugzien.Veel liefs

Eline x

Comments


bottom of page