top of page

Contact

cup with brown and white liquid_edited_e

Wil je graag een shoot boeken , maar nog niet gevonden wat je zoekt ? Stuur dan gerust een berichtje en ik stuur je met veel plezier alle informatie door ! 

BEANTWOORD TIJD:  1-2 werkdagen

Bedankt voor je mailtje

Eline du Mongh logo 3 klaar.png

Ik krijg graag nog meer informatie ? 

Toch nog niet alle informatie gevonden die je zocht ? Dan kan onderstaande infobrochure je misschien nog verder helpen ? 

Vul hieronder je e-mailadres in en je ontvangt zo snel mogelijk de infobrochure

 • Ik heb een shoot geboekt en nu ?
  Van zodra ik je boeking heb binnen gekregen heb, mag u binnen de 48 uur een mailtje ontvangen om deze te bevestigen. Doorheen de diverse mails zal ik jullie leren kennen en kunnen we zo ook samen alles afstemmen zodat u een leuke ervaring krijgt. U ontvangt van zodra alles afgesproken is ontvangt u de factuur welke 5 dagen voor de sessie dient betaald te worden. Tijdens de fotosessie zorg ik voor een spontaan contact . Tijdens een spelmoment gaan we de kindjes ontdooien want deze foto's leveren de mooiste beelden op . Na afloop van de fotosessie mag u een online galerij verwachten binnen de 2- 3 weken die enkel toehankelijk is via wachtwoord. Na het ontvangen van jullie selectie mogen jullie de foto's verwachten via wetransfer. Deze worden doorgestuurd via mail en zijn slechts enkele dagen downloadbaar. Ik raad aan om deze foto's op te slaan via de computer. Je dient de foto's vervolgens op te slaan in een aparte map. De gekozen foto's worden door mij voor een periode van één jaar bewaard.
 • Kan een shoot tijdens het weekend ?
  Zeker en vast , ik doe fotografie namelijk als bijberoep. Alle shoots vinde dus plaats tijdens het weekend. Mijn voorkeur gaat in de zomermaanden uit naar het gouden uurtje en dit in de ochtend of 's avond. De gouden uurtjes bij valavond kunnen dan ook tijdens de weekdagen plaatsvinden. Voor Newborn geef ik de voorkeur aan 9u00 's morgens , u kan in de agenda boeken om 10u00 maar in samenspraak kan deze vervroegd worden .
 • Wanneer leg ik het best mijn cakesmash vast ?
  Een cakesmashsessie leg je het best vast wanneer je kindje rond de 10,5 - 11 maand is. Zo ben je zeker dat de foto's tijdig klaar zijn. Laat ook zeker bij een cakesmash weten wat je wensen zijn en/of je specifieke verlangens hebt. Probeer ook zeker vanaf de shoot vast ligt om je kind te laten gewennen aan eten met de handjes. Zo zijn zij dit alvast gewoon tegen de shoot. ​
 • Wanneer leg ik een zwangerschapsshoot vast ?
  Je kan een zwangerschapsshoot heb beste boeken rond de 7 maanden. Je kan bij een zwangerschapsshoot gebruik maken van de jurken die ik ter beschikking heb. Ook mag je zeker eigen ideeën naar voor brengen, zoals het gebruik maken van je eerste echo ?
 • Oei op de dag van mijn shoot is het slecht weer, wat nu ?
  Ik probeer zo veel mogelijk het weerbericht te volgen. Wanneer ik merk dat het weer niet ideaal is om te shooten (regen , te warm). Dan bekijken we samen voor een nieuwe data.
 • Wat doe ik het best aan tijdens de shoot .
  Voor de shoot ontvang je via mail een infomail met kleurencombinaties die het best bij mijn stijl passen en dus ook het best zullen uitkomen na het bewerken van de foto's.
 • Hebben wij op tijd de foto's ?
  De levertijd duurt ongeveer 3 weken, wens je foto's voor een speciale gelegenheid? Hou dan zeker rekening met deze tijdspanne.
 • Foto's na de shoot.
  Na de shoot ontvang je binnen de 2-3 weken een link om je foto's te bekijken in een online galerij. Er is zeker de mogelijkheid om nog extra foto's aan te kopen via pakketten. Hoe duurder het pakket hoe meer printtegoed u ontvangt. Na het ontvangen van jullie selectie mogen jullie de foto's binnen de 48 uur ontvangen via wetransfer.

Dankjewel !

bottom of page